FAQ

Waarvoor staat ReActief?


Fun


Bij ReActief ligt de nadruk op plezier. Iedereen is welkom. Elk spel wordt gespeeld om te winnen maar fun is het belangrijkste element.

Team


Het team-gegeven vinden we heel belangrijk. Samen sporten is leuker dan alleen. Tijdens (en na) het sporten leer je heel snel nieuwe mensen kennen. Medesporters worden teamgenoten, teamgenoten worden vrienden.

Blessure?


Spijtig genoeg is het altijd moeilijk om sport te beleven zonder dat er af en toe iemand zich kwetst. Bij ons ben je verzekerd voor lichamelijke ongevallen. 

Prijs


Om inschrijven laagdrempelig te houden, kan je kiezen of je inschrijft voor een volledig seizoen of een half seizoen. Een volledig seizoen omvat 29 lessen en kost 275 euro. Voor een half seizoen (tot krokus) betaal je 175 euro voor 17 lessen. Korting


Als je een nieuw lid kan aanbrengen in één van onze reeksen, krijg je zelf 15 euro korting. Maak dus zeker wat reclame in je vriendenkring of aan de schoolpoort!

 75 minuten


Elke les duurt 75 minuten en wordt grondig opgebouwd. We beginnen met een opwarming. Nadien bieden we via spelvormen de nodige technieken aan om af te sluiten met de eindvorm van een sport.

Elke week een andere sport


Op het menu staan klassieke sporten (badminton, basketbal, hockey, ...). Daarnaast bieden we nieuwe en minder bekende sporten aan (frisbee, tjoekbal, kinbal) maar ook klassiekers als trefbal en basebal kunnen zeker niet ontbreken.

Binnen of buiten


Tijdens de wintermaanden zitten we gezellig binnen in de sporthal. Wanneer de zomer zijn intrede doet, trekken we naar een nabij gelegen grasveld om te sporten bij een ondergaande zon. 

Professionele en enthousiaste begeleiders


Al onze lesgevers zijn gediplomeerde LO-leerkrachten. Zij zorgen ervoor dat je week na week een topavond beleeft.

Leeftijd


ReActief is er voor iedereen. Ons jongste lid is 21, het oudste lid is boven de 50. Basisconditie is niet noodzakelijk, bij ReActief draait het altijd om plezier maken.

Wanneer is er ReActief?