Wie zijn we

Team ReActief

Tom Vrijders

Ulrich Van Overberghe

Initiatiefnemer

Tom Vrijders is Bachelor in de lichamelijke opvoeding en geeft sportles op de Sint-Martinusscholen. Daarnaast heeft hij vooral ervaring in het coachen en begeleiden van basketbalteams. Vanuit zijn overtuiging dat het voor iedereen belangrijk is om te bewegen, is hij initiatiefnemer van ReActief.

Coach Dilbeek

Sfeerbeest Ulrich is waarschijnlijk de meest uitbundige onder de ReActief-coaches. Hij staat altijd klaar voor een grap en is ook actief als trainer in het handbal. Qua actieve levensstijl geeft hij ook steevast het goede voorbeeld door telkens met de fiets te verschijnen!

Bart Boddin

Tobi Heyvaert

Initiatiefnemer

Bart  is fan van alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Als Master lichamelijke opvoeding is hij erg bewust bezig met gezondheid en weet hij hoe belangrijk beweging is in het totaalplaatje. Overdag tracht hij jongeren op school te overtuigen van het belang van een gezonde levensstijl (ook betreffende voeding), ’s avonds richt hij zijn pijlen op volwassenen. Elke persoon die we aan het bewegen krijgen, op gelijk welke manier, is voor Bart een overwinning! Vanuit die overtuiging geeft hij al jaren lessen aquafitness en is hij ook medeoprichter van ReActief.

Coach Gooik

Tobi is momenteel de jongste coach bij ReActief. Deze enorm dynamische kerel is verbonden aan tal van Ternatse verenigingen. Hij verdiende al aardig wat strepen als chiroleider en jeugdcoach bij volleybalclub Kruikenburg. Hij werkte een opleiding sportmanagement aan de VUB af en werkt als leraar LO. De uurtjes die hij niet met sport bezig is (lijfelijk en/of hoofdelijk) zijn dus schaars.

Ruben Van Genechten

Coach Ternat

Ruben is een volbloed LO-er die na zijn studies meteen aan de slag ging als leraar LO en wetenschappen in Aalst. Geboren en getogen in Wambeek, werkte hij ook de jeugdopleiding voetbal bij FC Wambeek af. Ruben neem het komende seizoen de leiding over de dames in Ternat, vlakbij zijn geboortedorp dus.

Brent De Landtsheer

Coach Asse

Brent is geboren en getogen in Asse. Hij is Bachelor LO en werkt als sportcoördinator de brandweer, waar hij de korpsen van verschillende zones fit houdt.  Hij is tenniscoach en slaat ook regelmatig zelf een tennis- of padelballetje. Bij ReActief neemt hij op donderdag zowel de dames als de heren in Asse voor zijn rekening. 

Siebe Wauters

Coach Asse

Nog zo'n topper! Siebe studeerde met Ruben aan de VUB en heeft een heel hoge aaibaarheidsfactor en heeft een leuk gevoel voor humor. Daarnaast weet hij perfect hoe de vork aan de steel zit en staat hij klaar om de leiding te nemen, meer bepaald bij onze dames op maandag in Asse.